STYDÍM SE
teď
když jsem v myšlenkách zas s tebou
tak se náhle stydím
za liknavost svých očí
že nejiskřily častěji
v ústrety těm tvým
za střídmost svých rtů
že příliš úsporně mapovaly
akordy vrstevnic tvé kůže
za lenost svých zubů
že tak často nechávaly
ladem tvé ušní lalůčky
za pohodlnost svých rukou
že jen opatrně tiskly
tvé slabůstky do herbáře noci
za nedbalost svých prstů
jak neúplně postíraly
tóny z kláves tvého těla
za svůj ospalý jazyk
že usnul pod balkónem
když měl serenády na tvé struny hrát
stydím se za věrnost svým usazeným zvykům
měl bych jim opět řádně zahnout s tebou
abych ti dokázal že stále ještě vím
jak není ani trochu samozřejmé
mít doopravdy rád
Praha,13.1.2017
https://www.youtube.com/watch?v=NdGLEVKwHPU
není nad to to vše udělat...
ale to oboustranně rád to chápe :-)
netřeba se stydět...
15.01.2017 00:53:05 | zelená víla
Rozněžnil jsi mě a něco to se mnou dělá. Velmi krásné. ST. :-))
14.01.2017 12:22:20 | Iva Husárková
Slabosti ženy
tisknout do herbáře noci
Struny jeho prstů
Přistiženy
Jak mapují tmou
Tu ženu
Kouzelnou
Krásné obraty jsi použil, ST
13.01.2017 22:14:34 | Lioness