Láska nezná mezí,
kde ovšem ta moje vězí.
Šestnáct let a vztah žádný,
trápit se mi přijde marný.
Nemůžu s tím nic udělat,
Chci si ale někoho najít, chci hledat.
Hledat pravou lásku svou.
Hledat a jít, bloudit tmou.
Tmou jenž je nesprávnými lidmi tvořena,
v níž je jakákoliv snaha ztracena.
Jak těžké je najít si v ní někoho,
na vztah a ne jen jako slast pro oko.
Na to jak krásný je ten člověk nehledět,
mnohem důležitější je si s ním rozumět.
Hledám pravou lásku svou,
Hledám a jdu, bloudím tmou.
Snad brzy najdu. Lásku mou.
hledat je správný přístup, najít není zase tak důležité :-)
15.01.2017 22:10:47 | hledač
Možná lepší sama být
než nevěrného kluka mít
však jednou najdeš lásku svou
a pak vám přeji štěstí oboum dvoum :))
15.01.2017 21:13:03 | AngelLia31