Osud
na struně jako břitva ostré
je rozezvučen v atriu
jak žal nebeských pastýřů
a smáčeni jsou hosté
"všudypřítomní"
prosté
posté prosté ano
změnilo směry
tance
v piruetách vznášící se
v odlescích duhy
jež hladí po tváři
v temnou noc účty skládající
nebeskému oltáři
Tančíš, tančím
a v krůpějích fontány
rozstříknuta naše těla
vsakují se do peří v polštáři
Na vlně letopočtu
v osudu si spočtu...
Silně umělecky vyjádřeno. :-)
10.06.2019 13:20:17 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA