Chybíš mi Nádherná
Brečím tu tiše, bez slz či slova,
myslím jen na tebe, včera, dnes znova.
Nemohu spát, nemohu jíst,
jenom Tvé jméno dokážu číst.
Chybíš mi Nádherná, aniž to víš,
přes to že samotná, beze mě spíš.
Chybíš mi Lásko, i když mě nečekáš,
i když se lásky mé nikdy už nedočkáš
Přečteno 523x
Tipy 13
Poslední tipující: Aiury, kdotoví, Jin&Jang, Fany, Poetik, Dreamy, Barčík, Iva Husárková
Komentáře (6)
Komentujících (4)