Budu Ti vyprávět příběh odvěký
o lásce, co překonává staletí
on muž v Kristových letech
co mladé ženě hlavu splete
Pak udá se, co stát se mělo
však málo se tomu rozumnělo
a tak přestože se milovali
sbohem si navždy dali
Pak přešly roky dlouhý čas
a přišel zmatek, co vede nás
tam, kde nám dobře bylo
to, co nám roky skrylo
Tak najednou se setkali
nesměle na sebe koukali
on nesvůj - ona zvědavá
jak čas s člověkem nakládá
A pak v tom tichém úžasu
dvě srdce co odděleně bila
spojila se v jedno
a vznikla z toho síla
Jak skončil příběh pohádkový?
To budoucnost teprve poví...