Anotace: Je pozdě a ani čas už nepomůže Žádná radost-- bolest nevyplaší V pivu míchám-- ostny zvadlé růže ...
Je pozdě a ani čas už nepomůže
Žádná radost bolest nevyplaší
V pivu míchám ostny zvadlé růže
Trním protkala si cestu naší
Na půdě v papírový krabici
mám starou knížku kterou mi dal děda
je o tom jak se chovaj králíci
a samec ze samicí že je věda