Anotace: Ach, co by byl svět prostý žen, než pouhá bezútěšná poušť, čím byl by muž tak okouzlen, až volal by: Jen dál, jen houšť?
Žena je nástroj tajuplný...bylo...je a bude...pěkná báseň.
16.05.2020 22:37:02 | Jaruška
Pravdy o ženách není.
Každá je jiná, a přec všechny stejný. Jako počasí.
Pokud říkají místy déšť vždy prší.
Pokud ojediněle, u nás je vždy zataženo.
A pokud výjimečně, přez mlhu nevidím kde parkuju...
19.01.2017 00:30:31 | Cappp
Jen Kozorohu chval
my máme chvály málo
odměnou ať je ženský žár
a to přece není málo.
18.01.2017 14:45:30 | JSJ
Hezké, ale nepřeháněj to s těmi chvalozpěvy, ať ti po těch svých nohách neuteče. Ženská se musí cítit chlapem nedoceněná, aby mu měla pořád potřebu ukazovat tu svou cenu. Jakmile se v tomto smyslu uspokojí, je to v háji. Chvíli sice bude říkat, jak jste jako puzzle, že nikdy nikoho lepšího nepotkala, ale pak ji začneš nudit. Tak bacha!
18.01.2017 01:11:00 | Rolník