Vyznání lásce
Přemýšlím, co by tvým očím dalo jas,
snad polibek, dárek z lásky a k němu vzkaz.
Přemýšlím, čím se do tvého srdce zapsat navždy,
snad vstřícností, důvěrou a pochopením jako každý.
Přemýšlím, jak ti naznačit,
že s láskou chci s Tebou ruku v ruce jít,
snad důkazem Ti bude pozvánka do našeho života,
který chci s Tebou žít.
Komentáře (2)
Komentujících (2)