Jednou bude ta pravá
Anotace: Jednou bych ti chtěl dát kus sebe Miloval bych jen tebe Byl bych od ostatních jiný Nemusel bych b...
Jednou bych ti chtěl dát kus sebe
Miloval bych jen tebe
Byl bych od ostatních jiný
Nemusel bych být jen milý
Abys mě chtěla
A všecko bys měla
Jen ten pocit být konečně šťastná
Po ránu slýchat ty si tak krásná
Mít ve mě oporu
Cítit odemně tu podporu
Být v dobrém i zlém při sobě
Myslel bych stále jen na tebe
Nosit ti příležitostně kytici
Vědět že nejsem mezi těmi tisici
Co tě obďivují z daly
Že patřím mezi ty pány
Který pro tebe něco znamená
A má víra v tebe je vyslyšená
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: takova, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)