Anotace: Zůstávám, když bouře tvá sílí a všechno rozmetá na písek a prach, v dlaních mám, ozvěny nedávných chvílí, s tvým druhým já, soucítím, když neblahý je soumrak...
Chodím s tebou
podél hvězdných čar
v krajině
ve které se nevyznám
kde ascendent
zná chůze cíl
Zůstávám
když tvá bouře sílí
a všechno rozmetá
na písek a prach
V dlaních mám
ozvěny nedávných chvílí
s tvým druhým já
soucítím
když neblahý je soumrak
Soucítím a dávno vím
jaký žár
v kráteru sopek bývá
Soucítím a dávno vím
že v rozvalinách
štír trnem zlým mává
To láska tvá
mi hořký koktejl míchá
a hebká dlaň
střelný prach skrývá
přesto hladí mě dál
když jako ty
ztrácím chůze cíl
a kráčím podél
hvězdných čar
v extázi a bez zábran
Klidně chci
bláznem být
pro lásku a bol
naplno žít
Žít i s maskou tvých
skrytých identit
žít, protože bez tebe já ztrácím
svůj klid
Tak tu stojím
a posílám ti svůj dík
když otisk tvůj
se do mě vryl
tam podél hvězdných čar
tak snadno a bez zábran
(Hanuš Šparlinek,28.1.2017)
Hvězdně krásné a láskyplné, musela jsem si to přečíst znova. ST. :-))
29.01.2017 10:32:29 | Iva Husárková