Milování

Milování

Anotace: další moje milostná poezie...

Milování
Miluji tě, ale touha je silnější,
Miluji tě, ale vášeň je krásnější.
Milovat neznamená pro někoho žít,
Milovat je krásné, však pak musíš rychle zemřít.
Protože láska časem vyprchá,
Není už naděje, spása je k nám hluchá.
Radějc milovat jenom pár dní,
Než na věky po nocích snít.
Raději prožít jeden šťastný den,
Než zemřít, tak, jak zemřel ten
Jenž miloval, ale tu pravou lásku nenašel,
Proto raději skokem ze skály zašel.
Však my budeme, tu chvíli, milovat,
Než láska zmizí, než přijde se zpět schovat.
Tak milujte, právě teď,
Stačí přec říct jen pár vět...
Autor Mania Dardeville, 14.02.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí