Plamínky
Lásko má jak plamínky
oči v noci ti září,
jak démanty po skalách
stékají slzy po tvé tváři.
Podívej lásko
slunce už zapadá,
nemůžeš usnout
svědomí sžíravá.
Spánky ti žhnou
jak žhavá láva,
vzpomínky v paměti
stále se vrací.
Na krásné doteky,
na sladké polibky,
...
snad jednou se ti vrátí.
Přečteno 440x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)