Neuvěřitelný úžas
Pronikám světlem
sametem zářivé niky
dál a dál hledáš otazníky
Pruhovaná rána tě zdobí
sedmkrát za sebou
necháš se probít
Jantarová míza jazykem zebe
poslepu vede tě
Ržání plnící nebe
Krokem ticha jeskyně vzdychá
oslavným pramenem
v srdci mém ZMÁMENÉM
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)