Dej mi prosím trošku lásky,
dej mi kousek tvého smíchu,
dej mi jen to co sama chceš,
třeba špetku hříchu.
Dej mi prosím trošku vášně,
dej mi kousek sebe,
dej mi dotek tvojí dlaně,
co pálí mě i zebe.
a srdíčko k tomu,
ono vždycky pomůže mi
najít cestu k tobě domů.