Druhá strana Lásky

Druhá strana Lásky

Anotace: seznámení s druhou stranou lásky

Co je to láska?
Věrnost , pokora, útěcha?
To nikdo neví.
A přesto každému to slovo krásně zní.
Láska však přináší nenávist a bolest,
která se často nedá snést.
Když se podívám z okna, jedni se líbají
a mají se rádi.
Druzí by si oči vyškrábali na potkání .
To vše přináší láska.
Všichni si představují jen vášeň a mít
někoho rád,
avšak láska končí jako tvrdý pád.
Přináší zlost, pomstichtivost a utrpení.
Slovo láska znamená milovat,
ale co pak?
Co pak , když ta láska , to milování skončí?
To už přece nikdo nevidí,
ale i to je láska.
Ta druhá z jejich stran
Ta „nehezká“...
Autor damaho, 14.02.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí