Proč jsem to já, kdo sedí tu sám,
komu se slzy do očí hrnou,
říkáš jí:"Lásko, jen tebe rád mám
a nikdy už nechci mít žádnou jinou."
Já dívám se na vás každým dnem
a tiše té dívce závidím,
že ona je tvým životním snem,
zatímco já jen smutným pozadím.
Přicházíš ke mně a povídáš o ní,
jak šťastní jste spolu jako pár.
Já tiše vyslechnu tvá tajná přání
a doma se z toho vyplakám.
Tímto ti vzkazuji, jak tě mám ráda
a přesto, že se mi nechce smát,
mám tě alespoň jako kamaráda
a chci ti tvé štěstí s jinou přát.