Anotace: Řekla bych, že v tomto směru, naprostá prvotina...
Na Tvé nahé tělo,
kůži Tvou sametovou,
chtěla bych
verše černou tuší psát
Do vlasů zaplést Ti svá tajná přání
o Tobě, o mně
o lásce nás dvou.
Hezká
28.05.2017 04:10:47 | jenmravenec
Dneska taky válim rudý víno a snažím se moc nevzpomínat..
04.02.2017 19:18:14 | Jin&Jang
Vzpomínky..s těmi potvorami člověk musí opatrně..
04.02.2017 19:33:49 | Neobratná
Přesně, aby se mu pak zas nezachtělo..dělat zase nějaký caviky ;)
04.02.2017 19:42:13 | Jin&Jang
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?