Pořadník
Kolik let, a kolik zářících meteorů?
Vem je čert!
Teď přeji si znovu.
Po vodě má loďka pluje dál.
S trosečníkem jediného přání.
Vždyť kdo by ten boj vzdal.
S ametystem jenž pevně svírám v dlani.
S lehkostí balónku z pouti.
K nebi stoupá ten můj sen.
Chmury co mou duši rmoutí.
Snad aby byl vyslyšen.
Ani úpis vlastní krví.
V pergamenech husím brkem vryt.
Není zřejmě to pravý.
Úplata z ryzího zlata beznadějně ztrácí třpyt.
V dimenzi světů visící otazník.
Na lásku nejspíše napsán je pořadník.
Tak čím musím tě uplatit, aby nebyl jsem až na posledním řádku?
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, Jin&Jang, breberkar, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)