Anotace: Krátká romantická báseň s květinami
Růže je rudá,
gerbera také.
Co ale modrá?
Třeba lilie?
Zabarvení modré,
může být jak nebe.
je opravdu krásné,
jako vše od tebe.
Rovno jí nikde není,
neboť je jediná.
Možná najdeš víc kopií,
avšak stále bude jiná
Přijmi tedy květinu
jedinečnou a kouzelnou.
Chci tě mít za princeznu,
jen tebe, již žádnou jinou.