Touha
Anotace: Pro toho jediného
Dávno už nastal ten čas, své vyznání ti říct.
Chci zase cítit tvůj roztoužený dech,
když laskáš mě a já škrábu nehty...
po zaprášených zdech, nebo po zádech...?
Toužím po tom pohledu,
který kdysi patřil jen mě.
Cítit tu vášeň,
která kanula z tvých oříškových očí.
Zase jednou ochutnat tvůj jazyk na svém horkém těle.
A slyšet ta dvě nádherná slova,
která už neříkáš...
Protože já stále,
dětinsky, vášnivě a hravě...
Miluji tě! ❤️
Přečteno 410x
Tipy 7
Poslední tipující: Rbb, Kapka, Iva Husárková, Kubíno
Komentáře (1)
Komentujících (1)