Anotace: Kdo kdy nebyl nešťastně zamilován?
Vůbec nic není tak jako předtím
nejdou vzít už zpátky slova
odletěly spěšně kdoví za kým
zůstala uvnitř tíseň hřbitova.
Prý jsme si moc vzdáleni
snad žijící v odlišných světech
možná něčí vidinou mámeni
třeba jen v rozdílných letech.
Prý nejsme si teď souzeni
nečekán přišel ten pád
dlouhý to proces hojení
však nemám se tak bát.
Čím dál víc mi scházíš
kde potkat Tě mám
mých pocitů si nevážíš
čekáš kdy už to vzdám.
Jsme však dvě různé planety
jednoho společného souhvězdí
dva samotné klarinety
co tóny své láskou rozezní.