Úděl idealisty
Kráčím životem sám a opuštěn,
doufám v nový začátek každý den.
Ten mi bohužel souzen není,
nepropadám beznaději,
věřím, že vše se změní.
Srdce trápí hlavu i tělo,
nechci, aby se tohle všechno dělo.
To už je ale úděl idealisty,
musím zatnout pěsti,
postavit se bolesti,
i když mi teď osud nic dobrého nevěstí,
časem se vše obrátí ve štěstí.
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Cappp, Kubíno
Komentáře (0)