Jsem z tebe paf
Chci milovat se s tebou,
s něžností i drsností,
mě ruce zebou,
chci ohřát si je na tvém těle se ctností.
Budu tě jen hladit,
koukat ti do očí,
nevěříš, chceš se vsadit?
Mě i tak se s tebou celý svět zatočí.
Chci tě líbat,
na tvé pery,
chci ti zpívat,
však celá se chvěji.
Jsem z tebe paf,
jsi žena krásná, má bohyně,
já nepoznala nikdy ještě tenhle stav,
kdy vlhká jsem z tebe ve vteříně.
Přečteno 1143x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (3)
Komentujících (2)