Ty...

Ty...

Anotace: ----

Těžké je o nás jen snít,
každou vteřinu s tebou chtěla bych být.
Jsi tak daleko,tolik mil nás dělí,
pořád na tebe myslím,ať je pátek nebo pondělí.
V životě mi nikdo tolik nechyběl,
nechtěla bych jiného ani kdyby zlaté srdce měl.
Chybí mi tvá slova,chybí mi tvůj smích,
Ta jiskra v tvých očích,Ta záře co je v nich.
Řekni mi Proč to štěstí mám tak daleko,
když se na mě zadíváš,začínám být na měkko.
Asi je to láska,nebo zdá se mi to snad?
Milovat...To by i slepí zvlád.
Nevím jak jinak ti říct jak strašně tě miluju,
že bych jen tak přestala?O tom pochybuju..
Jsi jako slunce,co nad hlavou mi září,
věř mi básně nepíšou lháři...
Snad nezkončí ta láska smutkem,
doufám že štěstí zvítězí nad zármutkem...
Autor flusii, 14.02.2007
Přečteno 821x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel