Řekl dýchej
a odepnul mi
křídla z černých řas
na rty se zadíval
chtěl...
ale já nemohla zvýšit hlas
přivoněl
k dotekům
do kůže se chtěl vplést
odešel
miloval
možná jen touhu z cest...
Do tvých básní se jde tak hezky vcítit, jsou působivé, přitom křehké. Je to nádhera, číst něco takového :-) ST!
15.02.2017 20:00:53 | maková dívka