Prosím pěkně...
Ubližuješ mi,ubližuješ mi velice.Netrvá to jeden den,nýbrž už čtyři měsíce.Když vidím Tvé krásné oči,svět celičký se mnou se točí.Když vidím Tvé překrásné tváře,do stran se mnou všechno háže.
Chtěla bych s Tebou jednou třeba být na plese,kdo miluje,srdce své neunese.Chtěla bych Tě aspoň jednou u sebe mít,nechci jenom hezky snít.
Přečteno 564x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (0)