tak zase jsi zvítězil, osude..
zas víru a sílu teď ztrácím...
ztrácím a lepší to nebude...
tam, kde jsem byla, se vracím...
proč jsi mě vynechat nemohl
tentokrát ze svých hrátek ?
zas jsi mě zákeřně přemohl
zas v sobě mám jen zmatek....
já se stím nechci zas prát
nechci zas až na dno padnout
trápit se a jen se bát,
že nemám šanci to zvládnout...
proč jen se tohle mi stalo ?
co je to za krutý žert ?
sílu dál jít mi to vzalo
a duši mou jak vzal by čert
já věřila, doufala, chtěla...
začít od nuly, znovu a lépe...
tak blízko k tomu jsem měla...
a teď jsem zas v uličce slepé...
Zpět jít nelze a do předu to taky mnohdy nejede. Vím.
Jako by kruhový objezd. Bez výjezdu.
No zkus se podívat na některý z mích citátů. Taky jsem se snažil najít směr...
Třeba tam najdeš záchytný bod...
26.02.2017 23:07:12 | Cappp