Se síťkou na motýly
se síťkou na motýly
šla jsem lásku hledat
nezbylo než mi
po louce běhat . . .
tak volala jsem zoufalá
ach, lásko, kde jsi?
ty pro mne schovaná . . .
má síťka připravená byla
tam opodál . . .
a večer já znavená
lehla si na stráň
jak tiše voněl svět . . .
a náhle na mou dlaň
sama snesla se mi
co nádherný květ
co motýl barevný . . .
ta svobodná ta jedinečná . . .
má síťka zůstala
tam opodál
nadbytečná . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Fantastické! ST. :-))
21.02.2017 10:32:24 | Iva Husárková
Tak to bývá, najde, kdo nehledá... ;-)
20.02.2017 10:44:08 | A42