V nebi ladné, lahodící psyché choutky,
jedné roztržité loutky.
v přeletů snů,
říše kde zdá se může vše.
Ti dva, v početí dechů,
souznění mlaská.
Ach, výbušná to láska
roztržitá to kráska.
Souladíci krevní skupiny
promnouli své slabiny
vymění si tak tkaniny DNA
vnadná dna roztržitě tleská.
Pouhé zdání klamat může
však toho muže
blažeností přeplním.
V blahu ženy se roznese
na nekonečné pouti nebeské.