Myslící žena hvězd
Procitá v lůně lest.
Jak lapit definici Psymága
ve slátanici plátna.
Světlý kudrnatý vlas,
rezonuje barvitě jeho hlas.
V hloubi srdce zní můj třas
při poslechu básníka, slast...
V perutí jeho objetí,
slevá se vlásečnice v rozcestí,
roztříštěná vidina v nás.
Kam zavane čas?
Otevřená mysl,
univerza pln.
Rým beat v srdci bum
zní DJ šum.
Závratných životů režisér
skrze světy kráter.
Silná psyché drží mnoho žen
hlubokými zážitky nadnášen.
Paralela vřelá to něha sluneční,
ať slova poeta pohltí
nad městem v jeho perutí.
Na nekonečné hranici dimenzí.
Slova rozlétané
neuchopitelné
hloubave zlatonky