příběhy tvých časů
kdy kvočna sama vyvedla
dvacet jedna kuřat
má kvočna jich vyvedla šest
bílá kvočna šest černých kuřátek
šeptám do vánku o bolesti šesti ran
ta poslední bodá nejvíce
,,já už k ničemu nejsem.."
sním sen
o žlutých stavácích
holubím nebi
obětoval bych
všechny staváky
abys tu mohl být
dědečku
chybíš
tolik chybíš
tleskot mých staváků
v nebi slyšíš ..?
Velmi krásné. ST. :-))
26.02.2017 13:18:51 | Iva Husárková