jsem rebel
nejsem Limonádový Joe
ani Miloš Kopecký
který by chtěl setřít tvůj pel
jsi kousek nebe
zima mi je
vždycky
bez tebe
hřeješ
vpíjíš se mi do kůže
jako inkoust
do pijáku
voníš
všechny bílé růže
jsi kost
první polibek v bijáku
zkouším
chytat vánek
namalovat tě na papír
přiblížit se k tvé šíji jako upír
cítím
knedlík v krku
tlukot mého srdce
prázdné ruce
vidím
vílu na duze
puget růží v samoobsluze
slečnu na mléčné dráze
vidím
tvou štíhlou
siluetu
v mlze