(28.02.2007); středa
Anotace: Ty jsi ten můj nejkrásnější sen, o kterém snil jsem v noc i den, když pohlédnu ti v modré oči jen,...
Sbírka:
V klání o přízeň Víly
Ty jsi ten můj nejkrásnější sen,
o kterém snil jsem v noc i den,
když pohlédnu ti v modré oči jen,
zapomínám na všechen svůj sten.
Od první chvíle jsem tebou jak zasažen bleskem,
teď bez tebe zhynul bych... zhynul bych steskem...
Kdybych byl rytířem a ty mou paní,
nebál bych se vstoupit v žádné klání,
já bil bych se o tebe s každou saní,
jen abych tě mohl hladiti svojí dlaní.
Od první chvíle jsem tebou jak zasažen bleskem,
teď bez tebe zhynul bych... zhynul bych steskem...
I kdybych prošel celý širý svět,
nenalezl bych jistě hezčí květ,
chci u tvých nožek klečet smět,
a na tvou krásu ódy veršem pět.
Od první chvíle jsem tebou jak zasažen bleskem,
teď bez tebe zhynul bych... zhynul bych steskem...
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, ZILA78
Komentáře (0)