Odcházíš pomalu
Anotace: taková rozpačitá
Odcházíš pomalu
.
.
Když zavřu oči
Vrátíš se
Tak blízko
Že cítím tvoji vůni
Odcházíš pomalu
.
.
Tvoje oči těkají
Hledají možnosti
TAK
RÁD
BYS
DÁL
BYL
MŮJ
Odcházíš pomalu
.
.
Tak ráda bych řekla
Zůstaň
Odcházíš pomalu
.
.
NECHCI
.
.
Ještě možná dlouho
Se budeme bolet
Se budeme
Cítit
Se budeme
Chtít
Odcházíš pomalu
.
.
Z velké dálky
S úlekem
Obracíš se zpět
Jsem tu
Pořád
Ještě pořád
Jsem tu
Přečteno 424x
Tipy 10
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Nikita44, JSJ, Jin&Jang
Komentáře (7)
Komentujících (3)