L jako láska
Láska,
stání při sobě,
a nebo vzdalování,
mluvení o tobě,
a nebo milování...
Láska,
to je když máme si co říct,
a nebo když na sebe hledíme,
když chceme spolu být,
a nebo když se dělíme...
Láska,
to je když jsou dva spolu,
a nebo každý jeden je pán,
když jeden jde vzhůru,
a druhý u stolu sám...
Je to vůbec láska???
Tisíce písmenek,
psávalas na řádek,
mocinky vzpomínek,
teď božský pořádek...
Láska je zvláštnost,
mocná a kouzelná,
někdy křehká,
někdy tajemná...
Co láskou jest,
neví nikdo z nás,
snažíme se rozumět,
ona umí nás mást...
Komentáře (0)