Anotace: ...
Jsem princezna
to řekl ve větách
možná někde tam
ano ... jsem zakletá
v hrotech ostenu z bílých růží
mám šaty takové
co mi sluší
ospale ze rtů
dýchám splín
žádný princ už není
i
Jirka Schelinger
to ví...
Za Jirku...
07.03.2017 15:06:00 | Cappp
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?