Mnohotvarná

Mnohotvarná

Anotace: ...

Láska je

křik matek

když se vrátíte pozdě domů

 

láska je

ťukání klávesnice

v jinak tichém pokoji

 

láska je

dotyk čistého povlečení

po dlouhém dni

 

láska je

koupit dvě sušenky 

ale sníst jen jednu

 

láska je

načechraná srst koček

pod mozolnatou dlaní

 

láska je 

ozvěna v krápníkové jeskyni

když mi bylo šest

 

láska jsou

nové šaty

se širokou sukní

 

láska jsou 

slzy nd rozbitým hrníčkem

s velrybou

 

láska jsou

odpovědi na pozdrav

uprostřed dvěří

 

láska je maličkost

jako když schováte do dlaně

poslední kousek čokolády

 

Autor Metal Lady, 07.03.2017
Přečteno 385x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Fany, Špáďa, Iva Husárková, Lioness
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

nehmatatelná...

15.03.2017 00:10:10 | enigman

líbí

Pěkná láska :-)!

08.03.2017 06:08:43 | Fany

líbí

Podle tvých definic výše
láska ta mne dýše
náhodně ze všech kout.
Tož též já musím ji kout!

08.03.2017 03:04:32 | Špáďa

líbí

Pěkně jsi to napsala, láska má mnoho podob..

07.03.2017 21:53:09 | Lioness

líbí

Děkuji :)

10.03.2017 18:54:40 | Metal Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel