Smrti vstříc
To smutek se kolébá jak holé větve
a smrti jsme se zase o kousek blíž
co s nocí hořelo, ráno je mrtvé
a cizí sny už se nedozvíš
Vůně večera utichla v dlaních
nešťastné lásky ztrácí se do šera
tak jako pravda a tak jako lhaní
a nikdo si nic už z ničeho nedělá
Hodně se mi líbí. :-))
09.03.2017 03:59:16 | Iva Husárková
To mám radost :) Děkuju moc ! :)
10.03.2017 14:19:56 | Zamila
...tak pro tuto chvíli - RADOSTI VSTŘÍC... taky ji mám. :-))
11.03.2017 03:42:09 | Iva Husárková