Tajemství duší
Anotace: O tajných zákoutí duše dvou lidí pohlcené chtíčem
Tajemství duši
Tajemství dere se mi z úst
Líbám tvé něžné rty a šeptám ty nejtajnější touhy
O lásce, o utrpení vášni a souznění
Dávám ti skryté tajemství o duši s tebou sladěné
Medem oplývající a květy zdobené
Tichým hláskem promlouvám ti do duše
Sny a touhy chci znát a hádat co si vlastně zač
Jsi snad zlý podivín co chce jen tajemství znát?
Bolavé srdce mi ukradnout a jak detektiv rozluštit záhady, tajemství a všechno ve mě nadále schovávat
Tajemství tvé i mé v duši před všemi schovám
Nejtajnější přání střežim víc jak vzácný dar
Hlas tvůj mi do ucha tiše povídá
Jak proklatě sladká je ta naše láska tajemná
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: Kubíno, Iva Husárková, Jin&Jang, Jort
Komentáře (5)
Komentujících (3)