Vítr ve větvích
je vítr ve větvích
přítel co mazlivě
hladí a za chvíli
možná mě zabije . . .
vím, že ho nechytím
je vítr ve větvích . . .
to si jen maluji
že tolik ho miluji . . .
tak ještě na chvíli
ty jeden prchlivý
i s mými jizvami
od tebe na dlani
živote, zůstaň mi
živote, zůstaň mi
živote,
zůstaň mi . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts