líbí se mi tvá hruď
říkám si odvážný buď
líbí se mi tvůj smysl pro humor
láska má střílí šípy značky amor
líbí se mi tvůj úsměv zpěv
v povaze nemáš hněv
líbí se mi tvá víra
nesnášíš když v půllitru je podmíra
líbí se mi tvá vášeň pro básně
mám závislost na ně
líbí se mi tvé pozadí
lichotky ti nevadí
líbí se mi tvůj styl psaní
říkám si ,,nemysli na ni"
líbí se mi váš vánoční strom
zasáhl mě blesk i hrom
líbí se mi tvůj štíhlý pas
na tvé hlavě hnědý vlas
líbí se mi tvůj štíhlý pas
napíšu ti básničku zas