Nic tak krásného...pane
Anotace: Zvolání imaginárnímu muži
PANE
Vy už mě nevidíte?
PANE
Já jsem tady!
PANE
.
.
prosím
.
.
Tak už mě pohlaďte
Pohlaďte mé spánky
Rukama, co touží po lásce
PANE
vaše holčička
.
.
volá
.
.
neotáčejte se
ke mně zády
PANE!
Milujte mou duši
Nic tak krásného
Vám už
nikdy
nikdo
nedá
PANE
Poděkujte za mě
poděkujte s láskou
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, zelená víla, Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)