Kapky
Malé kapky deště
na zem střemhlav padají,
co mi poví ještě,
dětem radost dávají.
Drobné kapky nebe
z výšky dolů padají,
z její modré občas zebe,
vodě barvu dávají.
Malé kapky duhy
na zem z nebe padají,
oživují barvu černé tuhy,
milencům radost dávají.
Drobné kapky slzí
z tvých očí padají,
staré věci v srdci mrzí,
mně naději dávají.
Komentáře (1)
Komentujících (1)