Anotace: O tom, jak láska dokáže být krutá
Na diskuzním fóru uvažuješ o názorech
ostatních a hodnocení. Vždycky se dá najít
něco "lepšího", něco, co víc vyhovuje čtenáři
a jeho momentální náladě. Rozhodující je,
aby se báseň líbila tobě, tedy aby jsi byla
spokojena se svým dílem. Pokud spokojena
nejsi,tak s publikací počkej. A pokud má dílo
oslovit konkretní osobu, je podstatné aby
to bylo tak pochopeno. Na názoru ostatních
pak málo záleží.
***
Tato báseň se mi líbí, působí opravdově,
co myslíš, četl jsem už lepší ..? :o))
Přeji tvému srdíčku více radostných
inspirací...
J.C.s
15.02.2007 16:24:00 | j.c.