Almužna
Si aký si
Si aký si.
Takého ťa mám rada.
Raz si v rúchu anjela.
Mnohokrát v koži hada.
Keď do mňa vchádzaš
a sebou ma tešíš,
zabíjaš ma i kriesiš...
vedz, že hrešíš.
Tvoje srdce nebadá,
že nie moje telo,
ale srdce a duša ťa hľadá.
Almužna
Si ako bochník chleba.
Mäkká a horúca.
Dala si mi seba.
Almužnu bez srdca.
Zjedol som ťa celú.
od striedky po kôrku.
v ústach mám chuť blenu,
i v sebe chuť horkú.
Anna Vodičková
Přečteno 541x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, ZILA78, Iva Husárková, Cappp, Jin&Jang
Komentáře (4)
Komentujících (3)