Já nevím.
A to nevím je filozofie toho, jak moc tě mám ráda.
Nasedli jsme do loďky z pistácií a šli ke dnu,
protože jsi příliš hrdý na pádlování
a já to jako vždy neumím.
Svíčky praskají, protože každý oheň hasíš proudem vody
a z tebe se kouří ještě léta.
Varovné signály, skoro s.o.s.
Jsme jak dva indiáni co si musí topit dřevem, aby se nepálili jeden o druhého.
Ne, je to prima
i pivo chutná jako kouř
a z pěti roků jsou dva týdny.
Dohrála hudba.
Každým dnem jsem o něco víc Ty.