V očích touha
tvou kořistí se stát
vlčím
zoufám
já už vážně nemám strach
panna nejsem
má krev je možná vzácná
šaty mám červeně jasné
jen ramínka touhou spadlá
na kotníku písmem zvěčnění
kdy to bylo poprvé ....
teď chci tvůj nádech
pevné stisknutí
jen tě prosím
do krku ... NE!
Vauuuuu.... úplně jsi mě zvlčila... ST. :-))
17.03.2017 03:28:56 | Iva Husárková