Prosím déšť,
ať mi z vlasů smývá
smutek,
kterého neubývá
Prosím slunce,
co zjara sílu dává,
ať pomůže tam,
kde nic nepomáhá
Prosím vítr,
ať osuší
slzy, co očím nesluší
Prosím, ať vráska,
co mám z lásky pod očima,
mi jiskru v očích nezhasíná
Prosím, ať Tvou vůni,
co mám na dlaních,
nespálí plamen, co je v nich
Prosím, ať bolest přebolí
a rozdělí naši dvojroli,
aby Ti vzduchu přibylo …
A vše, co už nám nezbylo,
ať uzamkne na tři západy,
víš ... pro všechny případy …
Kdyby se třeba vrátil čas
a zas
bychom jedno byli,
pod zámkem najdeme vše,
co jsme si nesplnili ...
Je krásná a doufám že klíč budeš nosit na krku...pro všechny případy..
19.03.2017 10:58:19 | Jin&Jang
některé básně mi přijdou jako modlitby...
18.03.2017 20:50:35 | Philogyny1
Je to motlidba ...znám to :-(... ST Koze
19.03.2017 15:06:32 | Malá mořská víla
Děkuji Ti, milá vílo .. tolik známé pocity, tak známá bolest .. ale díky ní víme, že máme duši a navíc plnou lásky. Jen toho, kdo nikdy nemiloval, nebolí ..
20.03.2017 10:32:45 | Koza
Velmi děkuji, že to tak cítíš. Ano, asi máš pravdu.. často v modlitbách prosíme, měli bychom i více děkovat...
19.03.2017 07:52:15 | Koza