Miluji
Miluji
Miluji tichý večer při svíčkách
jen v tichosti s osobou milovanou
u krku tulím se
Miluji letní noci
večerní koupaní
nabíraní sil
a hříšného líbání
Miluji dýchat svobodně
za svitu měsíce
utíkat kam chci
stejně za tebou táhne mne to nejvíce
Miluji tvou duši která topí se
miluji vůni tvých vlasů a pohledy očí
miluji duši svou která topí se
ale jen s tou tvou ruku v ruce pojí se
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: JSJ, Jin&Jang, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)