Gotický déšť
Prší do gotické zahrady
a já za oknem
spojuji průsečíky vědění
a jako bych cítil tvoji
přítomnost.
Pod černým nebem
někdo ladí rádio
a znějí tiché tóny kytary
Kdyby zněly i v okně
co budu dělat?
V listech květin
kapou tiše kapky
a někdo hraje Novosvětskou
Když se odhalíš
nejspíš s deštěm splyneš.
Prší do gotické zahrady
myslím na exotické květiny
Spojuji průsečíky mé existence
a jako bych tu cítil tvoji
přítomnost...
Přečteno 477x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, jitka.svobodova
Komentáře (0)